EKG la domiciliu

Elecrocardiograma la domiciliu

EKG-ul este un test simplu care masoara activitatea electrica a inimii. Fiecare contractie a miocardului (muschiul cardiac) este declansata de un semnal electric care provine de la nodul sinusal (stimulatorul fiziologic al inimii) si este transmis musculaturii inimii.

Serviciile medicale la domiciliu sunt o modalitate de a obține un tratament sigur și eficient fără a fi nevoie de a părăsi confortul casei tale.

Citire Electrocardiograma la domiciliu in Municipiul Craiova si judetul Dolj

  • Citirea holter EKG
  • Citirea holter TA
  • Citirea EKG

Pentru mai multe detalii accesati pagina “PACHETE”

AVANTAJE

Se evită disconfortul creat de deplasarea pacientului (insurmontabil în cazul pacienţilor netrasportabili)
În cazul necesităţii unui astfel de examen se evită costurile directe şi indirecte legate de deplasarea la sediul unui cabinet de specialitate ( benzină, timp, plecatul dimineaţa de acasă, învoitul de la serviciu, necesitatea prezenţei unui însoţitor etc.)
Se evită momentele create de aşteptatul în holul cabinetului, de mediul nefamilial şi uneori ostil pentru unii pacienţi creat de prezenţa fizică într-o unitate medicală
Examenul este efectuat cu un EKG portabil cu 6 derivaţii

PRETURI

Comisionul perceput de firma noastră pentru acest serviciu este de 100 de lei. Acest cost presupune:

Manopera pentru actul medical propriu-zis
Costurile generate de transport şi cheltuieli de întreţinere

Testul de efort: anumite probleme cardiace apar doar in timpul efortului fizic. Aceasta investigatie presupune efectuarea unui EKG in timp ce faceti efort pe o banda de alergare sau pe o bicicleta stationara.

Monitorizarea Holter: un Holter este un aparat care monitorizeaza activitatea inimii pentru 24-48 de ore sau chiar pana la 2 saptamani daca tineti un jurnal al activitatii fizice pentru a ajuta medicul sa identifice cauza simptomelor. Electrozii atasati pe piept inregistreaza informatii care sunt stocate pe un aparat pe care il veti putea transporta in buzunar, la curea sau pe umar.

Monitorizarea tip eveniment: simptomele care nu apar prea des pot necesita acest tip de monitorizare. Aparatul functioneaza ca un Holter, insa se activeaza atunci cand apar simptomele. De exemplu, cand detecteaza aritmia. Alte aparate de acest tip necesita apasarea unui buton cand resimtiti simptome.

Monitorizarea Loop Recorder: acest tip de monitorizare de lunga durata presupune implantarea unui dispozitiv sub piele. Functioneaza ca o electrocardiograma continua. Se foloseste pentru a detecta anomalii cardiace care cauzeaza lesin sau palpitatii.